Apidermin crema pentru fata 30ml

Ingrijirea corecta a fetei este completata de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor. Principiile nutritive ale acestei creme accelereaza circulatia sangelui in piele, mentine apa in tesuri, regenereaza celulele pielii, dand elasticitate si protejandu pielea impotriva ridurilor timpurii.

Rasfata: tenurile uscate, tenuri foarte uscate, obosite si deshidratate. 

Laptisorul de matca, hrană regala, complex de vitamin B, C, D şi E , este o substantă naturală cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat în substante proteice: lipide, glucide si vitamine, activand circulatia sângelui. Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor, laptişorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid. Retinol A sau vitamina A, datorita actiunii sale antioxidante ajutand la reducerea ridurilor fine si micsorarea porilor. Absorbit de piele, retinolul A, duce la creşterea productiei colagenului, bariera naturală a pielii împotriva factorilor agresivi din atmosfera.  Ceara naturală de albine completeaza laptisorul de matca şi  Retinol A fixand apa si substantele hranitoare in celulele pielii.   

"Nu e un lux sau un snobism, ci e rasfatul alinator pe care ni-l ingaduie Dumnezeu, caci El a binecuvantat aceste micute zeite ale vindecarii, cu puterea tamaduitoare de a aduce la lumina, cea mai frumoasa, mai increzatoare si mai luminoasa fata pe care o avem. E suficient doar sa aplici “formula magica” a cremei Apidermin!" (sursa: http://beebeautyblog.blogspot.ro)

 

"Intr-adevar hidrateaza pielea, o lasa moale si fina si nu se mai cojeste." (sursa: http://dawishkawiskaboom.blogspot.ro)

 

"Apidermin, care este mană cerească pentru pielea uscată, în ciuda faptului că are multe ingrediente de origine animală. Raportul preţ-calitate la crema asta este de neegalat." (sursa: http://manie.ro)

Respectarea celor 3 pasi este esentială pentru un ten care straluceşte din interior.  Pentru cele mai bune rezultate recomandam ca aplicarea cremei Apidermin sa fie facuta pe un ten curatat in prealabil cu emulsia Apidermin, apoi tonifiat cu lotiunea Apidermin. Crema se aplica prin masaj usor al pielii in directia ridurilor. Se poate folosi atât seară cat si dimineaţa, fiind o bariera impotriva agresiunii mediului inconjurator.  

Paraffin oil, aqua, beeswax, sodium tetraborate, lanolin, cetyl alcohol, retinol A, cholesterol, royal jelly, parfum