Apidermaliv crema cu propolis pentru calcaie

Apidermaliv crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si propolis este o crema reparatoare pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de origine naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si propolis, cunoscute pentru proprietatile lor, sunt ingrediente ce inmoaie si catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor. Starea pielii calcaielor este imbunatatita in timp ce propolisul vindeca si cicatrizeaza pielea ranita a calcaielor.

Uleiul de masline, bogat in acizi grasi este cel mai bun tratament al zonelor pielii predispuse la uscare. Uleiul de masline patrunde usor in piele asigurand o hranire de lunga durata, pastrand pielea moale si supla o lunga perioada de timp. Untul de shea, cunoscut si ca unt de Karite este derivat din grasimea arborelui de Karite, un unt natural cu actiune hranitoare ce reda in acelasi timp elasticitatea pielii. Datorita prorprietatilor de vindecare, untul de Karite este ajutorul pielii stresate a calcaielor.Propolisul, un bun stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani repara pielea uscata si stressata a calcaielor. Cunoscut si ca antibiotic natural, propolisul va cicatriza si vindeca afectiunile pielii calcaielor. 

“Am folosit cremele noaptea, pentru ca este mai comod. A doua zi, pielea se simte deja mai fina, mai moale, iar dupa 2 saptamani de folosire zilnica, calcaiele mele au ramas foarte fine, hidratate, exact asa cum imi place mie.” (sursa: http://beautybyjules.ro )

“Ce spun eu:
Hidrateaza intens si lasa pielea catifelata. Inmoaie calcaiele ingrosate si ajuta la vindecarea acestora. Pentru a avea un rezultat mai bun se recomanda aplicarea cremei in fiecare seara dupa ce s-au inmuiat calcaiele bine, precum si razuierea calcaielor o data pe saptamana cu o pila poroasa, apoi aplicarea cremei.” (sursa: http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro )

Crema se aplica pe intreg calcaiul curat si uscat cu miscari circulare de masaj pana ce crema este absorbita de piele. Pentru rezultate optime se recomanda utilzarea de doua ori pe zi.  

Olive oil, Aqua, Beeswax, Lanolin, Cetyl alcohol, Shea butter, Sodium tetraborate, Propolis extract.