Floramin gel de dus

Rasfatul apicosmetic pentru dus Floramin reuneste curatarea profunda a mierii si propolisului cu proprietatile hranitoare ale extractului de portocale si uleiului de migdale dulci. Substantele nocive din  mediul inconjurator sunt eliminate de pe pielea corpului de microparticulele mierii de salcam in timp ce pielea este hranita de vitaminele B1,B6, B2,A si E continute de uleiul de migdale dulci, pentru ca hidratarea sa fie apoi sigilata in structura pielii datorita celei  mai pure mieri de salcam.

Mierea de flori de salcam ajunge in straturile indepartate ale epidermei, revitalizand si catifeland pielea. Bogat in nutrienti dar si antioxidanti, uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscata, redand stralucirea naturala a pielii, lasand-o hidratata imediat dupa dus.

"Contine miere de salcam iar dupa aplicare lasa pielea catifelata . Din cauza apei tot timpul avea probleme cu pielea mea. Dupa dus este foarte uscata. Datorita uleiului de migdale piela are o stralucire naturala si ramane foarte hidratanta." (sursa: http://byankblog.blogspot.ro) 

Se aplica pe pielea umeda, se maseaza, apoi se clateste cu apa din abundenta

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis Extract, Glycol Stearate, Cocamide DEA, Prunus Amygdalus Oil, Honey, Parfum, EDTA, Propolis 

250 ml
Pret de baza cu taxa: 12,47 RON
Prețul de vanzare: 11,22 RON