Utilizarea site-ului

Siteul www.complex-apicol.ro este proprietatea S.C. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. cu sediul in Bd. Ficusului nr. 42 sector 1, Bucuresti, cod de inregistrare J40/4/1997 cod de inregistrare fiscala RO1587591.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.magazin.complex-apicol.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Datele personale

Inregistrandu-va ca utilizator al acestui site, va exprimati implicit acordul privind primirea mesajelor electronice privind produsele comercializate, promotiile magazinului sau noi produse ale magazinului online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate pentru a fi contactat de reprezentantii Complexului Apicol cat si pentru notificarea dumneavoastra privind promotiile, ofertele si cele mai noi produse ale Complex Apicol Veceslav Harnaj.

Furnizarea datelor personale precum Nume, Prenume, Adresa, Telefon, Adresa de e-mail este obligatorie pentru achizitia produselor din magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj, pentru a putea fi contactat pentru confirmarea comenzii si pentru livrarea comenzii. S.C. Complex Apicol nu va dezvalui sau instraina datele cu caracter personal catre terte persoane fizice sau juridice.

Schimbarea termenilor si conditiilor

S.C. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. isi rezerva dreptul de a efectua modificari si actualizari privind termenii si conditiile fara o notificare prealabila. S.C. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. isi rezerva dreptul de a efectua modificari in structura websiteului fara o notificare prealabila. Continuarea utilizarii websiteului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor

Continutul websiteului www.complex-apicol.ro este proprietatea Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea continutului websiteului fara acordul Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Confidentialitate

Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. doar in scopul declarat al acestui website. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. se obliga sa pastreze confidentialitatea acestor date personale fara a le instraina unei terte persoane. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor de software sau hardware sau eventualelor probleme de securitate informatica.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

EXPEDITIE SI LIVRARE

Comanda minima

Nu practicam limita minima de comanda.

Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. pune la dispozitia cumparatorilor 3 modalitati de plata: epayment prin serviciul Raiffeisen E-Commerce, Ramburs sau Transfer Bancar. Plata va include valoarea colectului (contravaloarea coletului) + taxele aferente curierului rapid reprezentand contravaloarea transportului si returul banilor, acolo unde este cazul.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibiliatii stocului si nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate cum ar fi lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de ortografie, etc. In cazul in care comanda nu poate fi onorata, Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda.

Website-ul www.complex-apicol.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostrum. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a modifica comanda.

Comanda

Expeditia se face prin curier rapid, firma de curierat rapid, avand ca timp de livrare 48 de ore (zile lucratoare).Daca au trecut 5 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pt. solutionarea eventualelor probleme aparute. Factura emisa include si plata transportului aferent greutatii coletului si in cazul in care locuiti in mediul rural, de la orasul in care curierul rapid face livrarea pana la localitatea in care locuiti.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b)

Dispute si conflicte

Orice disputa aparuta intre S.C. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A. si clientii se incearca a fi rezolvata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

ATENTIE

Suplimentele energovitalizant nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu se substituie recomandarilor medicale de specialitate.