Ne cunoasteti de 50 de ani. Povestea noastra incepea in anul 1957, cand profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine. Era prima asociatie a breslei apicultorilor din Romania. In 1965, tot din planurile profesorului Veceslav Harnaj, era infiintat Combinatul Apicol Baneasa, sub numele nostru de astazi: Complex Apicol Veceslav Harnaj.

In Munchen in anul 1969 medalia de aur si premiul Intreprinderii “Agfa Gevaert” pentru filmul “Apis mellifica carpatica”, se acordau Profesorului Harnaj. Congresul Apimondia din anul 1971 aducea numeroase medalii de aur pentru: centrifuga cu 32 de rame cu transmisie hidraulica, tabloul automatizat de comanda al liniei de omogenizare a mierii, realizari ale Combinatului Apicol Baneasa.

In 1973 la congresul de la Buenos Aires mierea de salcam era premiata cu aur, singura distinctie de acest gen acordata vreodata unui sortiment de miere monoflora. Tot in 1973, crema Apidermin primea medialia de aur. Mierea de salcam continua sa fie premiata, ultima distinctie primita fiind Medalia de Aur la Congresul Apimondia de la Montpellier. In Montpellier in 2009 mierea de tei primea Medalia de Bronz. Mierea si produsele nostre continua sa stranga medalii si premii pana in prezent.

16 medalii de aur erau deja decernate in 1977 Profesorului Harnaj pentru conceptia constructiva si tehnologica a Combinatului Apicol de la Baneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Baneasa devenea Complex Apicol Veceslav Harnaj, numele nostru de astazi, in onoarea celei mai mari personalitati a apiculturii romanesti.

Ducem mai departe traditia Profesorului Harnaj, facand beneficiile produselor apicole accesibile tuturor. Produsele noastre, apicosmetice, utilaje apicole, suplimente alimentare, au creat povesti intre mai multe generatii, si o traditie romaneasca cu renume mondial in domeniul apiculturii.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Setari cookie-uri